Majoitustarjonnastamme löytyy mm. Tapionkeidas huoneistot, paritalot,  tunnelmallinen Pytinki sekä kesäkäytössä olevat romanttiset aitat. Voimme majoittaa kerralla kesällä n. 150 henkeä ja talvella n. 100 henkeä. Kaikki Tapion Tuvan majoitustilat sijaitsevat lähellä päärakennusta.

Varatessasi huoneen suoraan meidän omilta sivuilta maksat edullisimman hinnan ja saat joustavat peruutusehdot. Varaaminen on helppoa sekä nopeaa ja huonemaksun voit suorittaa saapuessasi. Mikäli majoittujia on yli 4 henkilöä, ole ystävällinen ja ota yhteyttä suoraan Tapion Tuvan vastaanottoon niin tarjoamme juuri teille sopivan vaihtoehdon 08 466 622 tai tapiontupa@tapiontupa.com

 


Tapionkeidas huoneistot

 

4 x 6-8 hengen Tapionkeidas huoneistoissa mm. 2 makuuhuonetta, tupakeittiö, hella, astianpesukone, mikro, jenkkijääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, imuri, pyykinpesukone, kuivauskaappi, silitysrauta, sauna, wc, takka, kaapelitv, radio, autokatos, terassi ja liinavaatteet.


 

 


Paritalot

6 x 4-6 hengen Paritalohuoneistot. Huoneistoissa mm. tupakeittiö, 1 makuuhuone, parvi, takka, hella, astianpesukone, jenkkijääkaappi, kaapelitv, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, imuri, sauna, wc ja liinavaatteet.

   

 


Pytinki

 

Aito pohjalaistalo Pytinki luo oivat puitteet majoittumiseen esim. ryhmille ja kokousporukoille.
Pytingissä on 6 kpl 2 hengen huoneita ja 2 kpl 4 hengen huoneita. Jokaisessa huoneessa on suihku, wc, tv ja liinavaatteet. Pytingin yhteisessä tuvassa on keittolevy, mikro, jääkaappi ja takka. Huoneet malo-luokiteltu *****Bed & Breakfast. Osa huoneista sijaitsee yläkerrassa.


 
 

Tee varaus


Wäentupa

Wäentuvassa on 4 x 4 hengen huoneita, jokaisessa huoneessa  on jääkaappi, wc, käsisuihku ja tv, ei liinavaatteita. Huoneet sijaitsevat yläkerrassa

 

 


Romanttiset aitat

Romanttisia aittoja on 2 - 8 hengelle. Aitoissa on keittolevy, jääkaappi ja sähköpatteri, ei liinavaatteita.  Suihku- ja wc-tilat sijaitsevat pihapiirissä. Aitat ovat vain kesäkäytössä.

   

 


Luhtiaittahuone

6 x 2 hengen huone. Huoneista löytyy sähköpatteri, ei mukavuuksia eikä liinavaatteita. Suihku- ja wc tilat sijaitsevat pihapiirissä. Luhtihuoneet ovat vain kesäkäytössä.

 

Tee varaus


Caravanalue

Tapion Tuvalla, 8-tien tuntumassa toimii ympäri vuoden mukava caravanalue. Tervetuloa pistäytymään tai vierailemaan pidemmäksikin aikaa. Meillä on kausipaikkoja niin talvelle kuin kesällekin.